Panel fürdőszoba

Vízszerelés és burkolás

Panel fürdőszoba vízszerelés.

Vízcsövek elburkolásaA fürdőszoba felújítás alkalmával cserére kerülnek a fürdőszoba vízcsövei is.
Esetenként pont az elavult vízcsövek miatt van szükség a felújításra. A panel fürdőszobák esetében a víz és a lefolyócsövek nem süllyesztetőek el sem a falakban, sem a padlóban. A csöveket falon kívül kell elvezetnie a vízszerelőnek, ez viszont nem túl esztétikus. Az esztétikai hiányosságokon túl a vízvezetékek festése, illetve később a takarítása is nehézkes.

Ötletek a vízcsövek takarására.

A panel fürdőszobák vízcsöveit a falak alján vízszintesen és a csaptelepeknél történő függőleges elvezetése lehetőséget biztosít az esztétikus takarásra. A csöveket eltakarhatjuk csempével, padlólappal történő burkolással vagy a klímaszerelésnél már ismert nagyméretű műanyag, vagy alumínium kábelcsatornával.

A következő képeken látható néhány panelfelújítás tipp a csövek takarására.

Sarokkád a panel fürdőszobába

Azoknak, akik a fürdőkádat szeretik, nem egyszerű a panel fürdőszoba felújítása.

A kád és a mosdó elhelyezése sok fejtörést okoz a panellakásunk fürdőszobájának szerény méretei miatt. Szerencsére a gyártók is felismerték ezt a problémát és igyekeztek olyan fürdőszoba koncepciókkal előállni, amelyek a panelfürdőszobákba is beférnek a dizájn, a praktikus használat megtartása mellett.

Választhatunk a szaniter és fürdőszoba felszerelés gyártók által ajánlott komplett fürdőszoba berendezést, de összeválogathatjuk a szanitereket darabonként is. A fürdőszobánk tervezésekor mindenképp keressünk fel néhány gyártói oldalt.

A következő képeket a fürdőszoba felszerelés gyártók sarokkád kínálatából válogattuk.

www.ravak.hu

 Avocado kád  Ravak fürdőszoba