Konyha felújítás panelban

Hogyan lehet modern és praktikus konyhát varázsolni egy panellakásba.

Panel konyhaA panellakások típusa meghatározza a konyha felújítási lehetőségeinket. Az ötletezésünket alapvetően behatárolja, hogy tudunk-e bővíteni a konyha méretén, változtatni a megközelítésén. Egyes válaszfalak elbontásával, új ajtónyílás vágásával, alapjaiban megváltoztathatjuk a panellakásunk konyhájának berendezési lehetőségeit. Amikor sikerül véglegesíteni a konyha méretét, elkezdődhet a tervezés.

Érdemes először a víz és elektromos kiállásokat igénylő konyhaelemek helyét meghatározni. Ezekhez a víz és a villanyszerelési csatlakozásokat ki kell építeni, amelynek költségvonzata is van.
A következő lépés a teljes konyhabútor megtervezése. Ez talán furcsán hangzik, de a konyhabútor színe, mérete határozza meg a burkolatok, a festett, a tapétázott felületek színét, mintáját és a négyzetmétereket.

A konyhafelújítás kivitelezése.

A konyhabútor, a burkolási, a festési felületek meghatározása fontos a kivitelezési árajánlatok kérésénél is. Ha pontosan tudjuk a víz, az elektromos kiállások helyét és darabszámát, a konyhabútor pontos méretét, anyagát, akkor tudunk részletes, mindenre kiterjedő és könnyen összehasonlítható árajánlatokat kérni a kivitelezőktől, bútorasztalosoktól.

Kérjen kivitelezői segítséget már a konyha tervezésekor!